به گزارش خبرنگار مهر، شهریار خواجه صالحانی ظهر پنجشنبه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در اردبیل اظهار کرد: هر ساعت دو کلاس درس در کشور احداث و تحویل شده که سهم خیرین ۵۰ درصد مدارس احداثی است.
وی با بیان اینکه استان اردبیل الگوی ممتاز در اجرای پروژههای مشارکتی و خیرین است، خاطرنشان کرد: از همین استان چهرههایی همچون مرحوم علیپور برخاسته تا به یاد ۷۲ شهید دشت نینوا ۷۲ مدرسه احداث کند.
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: ادامه دهنده راه مرحوم علیپور شخصیت متواضع مالک جعفرزاده است که سعی کرده در امر خیرخواهانه و ساخت مدرسه ورود معنوی و ارزشی را داشته باشد.
صالحانی افزود: سال گذشته به همت خیرین ۱۱ هزار میلیارد تومان صرف مدرسه سازی شد که امسال پیش میکنیم این رقم به بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان برسد.
وی بیان کرد: سازمان نوسازی ساخت و توسعه ۲۰۰ مجتمع بزرگ آموزشی را هدفگذاری کرده تا در مدت ۵ سال این مجتمعها اجرایی و عملیاتی شود.
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: در سند تحول بنیادین بر محوریت مدرسه به عنوان کانون تربیت تاکید شده تا بتوان آسیبها و دغدغههای محلات را با محوریت مدارس و همراهی خود اهالی برطرف کرد.
صالحانی تصریح کرد: ۶۳ درصد مدارس کشور در روستاها احداث میشود که این امر نیز توجه به عدالت آموزشی در مناطق مختلف کشور است.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد مدارس احداثی کشور با مشارکت خیرین اتفاق میافتد، اظهار کرد: بهسازی و شاداب سازی مدارس از دیگر رویکردهای نوسازی در سال جدید است.
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور استان اردبیل را از استانهای پیشرو کشور در ساخت و تجهیز مدارس با بهره گیری از ظرفیت خیرین و مولدسازی اعلام کرد و گفت: در بحث ساخت مجتمعهای مسکونی و انبوه سازی باید مجتمعهای آموشی استاندارد احداث و راه اندازی شود تا خلاءها در این فضاها رفع شود.
نظر شما